Mogelijkheden

Online therapie

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Kate has a special way of telling a story that draws you in and connects with you on a level that is raw and unfiltered.
https://psy-balance.be/wp-content/uploads/2022/02/testimonials_dark.png
Kate is an amazing counselor and takes the time to respond thoughtfully to your needs. I appreciate her so much.
Amazing kind hearted person. Really cares about who the client is and what their lifestyle is and how to improve it.
https://psy-balance.be/wp-content/uploads/2022/02/testimonials_dark_03.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Met online therapie helpen wij je vanuit jouw vertrouwde omgeving, vanuit huis of elke andere locatie

Zo krijg jij nog steeds de hulp die jij nodig hebt, maar hoef je niet af te reizen naar een locatie en kun je efficiënt met je tijd omgaan. Dit kan extra prettig zijn wanneer je fysiek of mentaal niet de mogelijkheid hebt om een psycholoog of therapeut te bezoeken.

Het is bewezen dat een begeleiding via videobellen net zo effectief is als een begeleiding in de praktijk. Soms kun je dit ook combineren, dan zie je de therapeut enkele keren in de praktijk en houden jullie overige sessies via videobellen. Jullie bespreken samen wat voor jou prettig werkt. Met onze expertise en ruime ervaring in online behandelen geeft de therapeut jou hetzelfde vertrouwen als in de praktijk, maar dan op afstand.

Om met jou te kunnen videobellen maken we gebruik van een daarvoor geschikt en veilig platform, te vergelijken met Skype. De platformen die wij gebruiken voldoen aan de voorgeschreven normen. Jouw persoonsgegevens worden beschermd volgens de geldende privacy wetgeving. Zo kunnen wij jou verzekeren dat het veilig is om op deze manier therapie te volgen.

Deze vorm van behandeling kan bij veel verschillende klachten helpen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Burn-out klachten
  • Bepaalde angstklachten
  • Depressie
  • Relatieproblemen
  • Seksuele problemen
  • Traumaverwerking
  • Rouwverwerking
  • ….

Net als bij een face-to-face behandeling zal jouw therapeut inschatten welke behandelmethode past bij jouw klachten en behoeften. Samen bepalen jullie jouw hulpvraag en hoe de begeleiding verder wordt ingericht. Dit is het hetzelfde als bij een behandeling op locatie. Het verschil is dat sommige behandelvormen minder geschikt zijn voor therapie via videobellen, denk bijvoorbeeld aan paniekklachten.

Hier komt een toffe quote!
https://psy-balance.be/wp-content/uploads/2022/02/signature.png